Zanglessen

Zangles! Zingen is iets heel persoonlijks, en het is per persoon verschillend wat je wil leren. Wat ik heel belangrijk vind, is een veilige plek creëren waar jij met plezier kan zingen. Want zingen is vooral leuk 🙂

Graag geef ik je de mogelijkheid om in eigen tempo te kunnen groeien. Ik kijk naar wat er mogelijk is en niet naar wat je misschien ‘niet zou kunnen’. Iedereen begint op een ander startpunt. Ik weet vanuit eigen ervaring hoe spannend het kan zijn om zangles te volgen, en hoe fijn het is als er gekeken wordt naar wat er allemaal mogelijk is!

Ook wil ik je graag de tools meegeven om zo gezond mogelijk te zingen. Vanuit mijn achtergrond als logopedist weet ik veel over (gezond) stemgebruik en kan ik je hierin goed adviseren! We werken iedere les aan een nummer of een stuk van een nummer waar je moeite mee hebt. Jij bepaalt zelf waar je aan wil werken, ieder niveau en iedere zangstijl is welkom. Ook krijg je handige tips om thuis verder mee te kunnen oefenen. Je kiest zelf hoe lang je zangles duurt (3 kwartier of 1 uur) en met welke frequentie de zangles plaatsvindt. Ook kan de zangles opgenomen worden.

Wil je meer weten over zangles en cursussen bij mij? Schrijf je dan in voor mijn mailinglijst! De mail zal een keer per maand in je mailbox verschijnen.