Welkom bij Zang- & Stemlokaal Merel, zangles in Utrecht!

Wat leuk dat je er bent! Ik ben Manon Sloos, zangdocent en logopedist. Ik help je graag op weg met veel plezier en positiviteit, waar je op eigen tempo kan groeien in een veilige sfeer. Vanuit mijn logopedische achtergrond heb ik veel kennis over de stem en vind ik het ook erg belangrijk dat het zingen gezond klinkt en voelt. Jij bepaalt waar je aan wil werken in de zangles en hoe je het liefst wil klinken, en ik ga je daar bij helpen!

Het leukst aan het geven van zanglessen vind ik het samenwerken, het kunnen helpen, samen in kleine stapjes nieuwe doelen bereiken (en vieren 🙂 ) en jou laten inzien dat je heel vaak veel meer kan dan je zelf denkt, zodat je weer met nieuwe energie de deur uitgaat!

♪♫

Wil je meer weten over zangles en cursussen bij mij? Schrijf je dan in voor mijn mailinglijst! De mail zal een keer per maand in je mailbox verschijnen.

Wil je meer informatie over de zanglessen of heb je een vraag? Mail naar: zanglokaalmerel@gmail.com